TTC Interpolis is opgericht op 6 januari 1976 door een viertal medewerkers van Interpolis. Allereerst werd een goede financiële basis gecreëerd, waardoor eerste klas spelmateriaal kon worden aangeschaft. Die financiële basis bestond uit een lening die werd aangegaan bij de toenmalige recreatie commissie van Interpolis. 

In de eerste twintig jaar van haar bestaan werd als speelzaal de restauratie van het gebouw van Interpolis aan de Conservatoriumlaan gebruikt. Later, en dat doen we nog tot op de dag van vandaag, maken we gebruiken van de faciliteiten van TTV TIOS 51. Zeker sinds 2007 beschikken zij over een voortreffelijke zaal waar wij onze trainingen houden en competitiewedstrijden spelen.  

Gebruikelijk is dat we begin januari, zowel onze ALV als de clubkampioenschappen houden. Eind april is het Open Toernooi van Interpolis een traditie.  

Competitiewedstrijden worden gespeeld onder leiding van de TTL (Tilburgse Tafeltennis Liga). Die heeft zijn eigen regelementen maar die komen in grote lijnen overeen met die van de NTTB.  

 

Bestuursleden

Mark Ligthart               voorzitter 

Wil Grimmelius            penningmeester 

Eduard Smolders         secretaris 

Frank Hultermans       competitieleider 

Nico Landsheer

 

Lid worden van de club?

Neem contact op met een van de bestuursleden voor informatie of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.